Ozone Hydrofoil Apex Kitesurf V1 Carbon
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200 i gruppen Foil / Foil Kitesurf / Hydrofoil Kitesurf hos Surfspot Sweden AB (HFAKV1CK)
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200
Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200

Ozone Hydrofoil Apex V1 Kitefoil LA1200

17999 SEK
21799 SEK
Mer information
Artnr: HFAKV1CK
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Premumfoil helt i kolfiber från Ozone. Toppbetyg i omdömmen på webben. Passar perfekt ihop med Ozones Apex bräda. Low aspect 1200 frontwinge som kombinerar grym stabilitet med rolige och lekfull manövrerbarhet. Bra toppsped också för att vara så stabil vinge, du kan segla uppåt 25 knop med den. Skydd ingår. Ozone har mängder med olika frontvingar, fuse, master och bakvingar så di kan anpassa foilen för olika egenskaper i framtiden.

   Mast: 90cm, vikt 1750 gram
   Fuse: 68cm, vikt 700 gram
   Frontvinge: 1200cm2, vikt 900 gram, Vingspann 66cm
   Bakvinge: 315cm2, vikt 250 gram, Vingspann 44cm

   Produktbeskrivning

   Ozone Apex V1-hydrofoil är huvudsakligen designad för kitefoiling och har ändlös potential för freeride, hopp, plattvatten och vågor.

   Apex-hydrofoil matchar perfekt Apex-brädan. Båda två är designade och byggda för att vara ultrastarka genom att använda material och konstruktionstekniker av högsta kvalitet.


   Ozone  Hydrofoil Apex V1 Mast 90cm with cover

   Unik mastkonstruktion har en hybridkärna av trä och skumpolymer med hög täthet. Under forsknings- och utvecklingsprocessen observerade Ozone att denna kombination var optimal för utmärkt förhållande mellan styrka och vikt. Lamineringen består av matris av kolfiber med fyra axlar och styv epoxiharts som skapar hög böj- och vridningshållfasthet. Den avsmalnande formen ökar styrkan utan kompromissa med hastigheten. Springor i bottenplattan möjliggör lätt montering på brädan. Inbäddade hylsmuttrar av titan i masten erbjuder hållbarhet och maximal styrka i skarven mellan masten och fuselage.


   Ozone  Hydrofoil Apex V1 Carbon Fuselage 68cm

   Gjord i ett stycke av kol för maximal styvhet och styrka. Ozones unika design "Beamed Tuttle Box" förstärker skarven mellan masten och Fuselage. Inbäddade hylsmuttrar av titan i Fuselage erbjuder hållbarhet och maximal styrka i skarvarna mellan Fuselage och främre och bakre vinge.


   Ozone  Hydrofoil Apex V1 Front Wing Low Aspect 1200 with cover

   LA1200 har låg aspect ratio med rikliga drag som gör vingen livlig men stadig. Självkorrigerande för hög stabilitet. Unik design med bra förhållande mellan lyft och drag och sen stallpunkt. LA1200 startar tidigt, håller dig uppe i låga hastigheter och kan ändå gå relativt snabbt för en 1200 cm2 stor vinge – Ozones team har kunnat uppnå till och med 25 knop. Kolfibermaterial runt en lätt skumkärna med en monolitisk mellandel erbjuder ett lätt och starkt underlag.


   Ozone  Hydrofoil Apex V1 Rear Wing Medium Aspect 315 with cover

   MA315 är designad för avvägd balans mellan kontroll och fart. Den har en genomsnittlig aspect ratio med 315 cm2:s yta, med sidovingar som hjälper dig att kontrollera girar. Kolfibern gör vingen lätt och stark.


   Ozone  Hydrofoil Apex V1 Rear Wing Shim Set

   Shims är avsedda för erfarna utövare som vill anpassa hastighet, stabilitet och hanteringsegenskaper efter sina personliga preferenser. Dessa fästs mellan bakvingen och fuselage för att justera bakvingens AOA (angle of attack).

   Innehåller -0,5, -1 och -1,5 graders shims.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även