Mystic Gearbag Foil Black
Mystic Gearbag Foil Black i gruppen Foil / Wing foil / Tillbehör Wingfoil / Bagar och skydd för Vingfoil hos Surfspot Sweden AB (35006-240206-900)
Mystic Gearbag Foil Black
Mystic Gearbag Foil Black
Mystic Gearbag Foil Black

Mystic Gearbag Foil Black

Mer information
Artnr: 35006-240206-900
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Håll din utrustning säker och organiserad med Gearbag, den ultimata lösningen för att transportera och skydda din foil. Denna väska har en skyddande stoppning genomgående, vilket säkerställer att varje komponent, från masten till fuse och vingar, förblir säker och oskadade. En vadderad avskiljare ger extra omsorg för din utrustning och förhindrar repor och bucklor under transport. Det innovativa fästsystemet håller din främre vinge stadigt på plats, medan kardborreband är speciellt designade för att säkra masten och lägga till ett extra lager av stabilitet. Inuti finns två stora topppanelsfickor gott om plats för större föremål, och en liten sidoväggsficka är perfekt för att hålla mindre tillbehör tillgängliga.
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även