FreeWing Air V2 Teal and Red 6 kvm
FreeWing Air V2 Teal and Red 6 kvm i gruppen Foil / Wing foil / Vingar för Wingfoil / Vingar Rea hos Surfspot Sweden AB (7030210101005)
FreeWing Air V2 Teal and Red 6 kvm

FreeWing Air V2 Teal and Red 6 kvm

6297 SEK
10998 SEK
Mer information
Artnr: 7030210101005
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Premiumvinge tillverkad i samarbete mellan Starboard och Airush. Desigad för maximal styvhet på leading edge och minsta möjliga skothandstryck. Stort fönster för säkrare segling. Invikta vingtippar med kevlarförstärkning för bättre kontroll i hårdare vind och enklare starter. Smart leash ingår som du kan ta på och av med en hand.

   FreeWing AIR är designad för nybörjare med extra mycket power vilket ger snabbare inlärning. Även roliga för erfarna när man behöver lite extra kraft.

   Den djupa smala och främre fönsterpositionen är designad för att du tydligt ska se vart du är på väg och nu med de nya akterrutorna på de större storlekarna säkerställer du din säkerhet samtidigt som du har en fantastisk tid på vattnet.

   Mittstaget är extra brett där det möter framkantsstaget, vilket gör den anslutningen styv för mer kraft och stabilitet.
   Ja, du kan nu åka snabbare med mer kontroll. För Wing Surfing – vingspetsarna är vinklade inåt, så att vingen undviker att vidröra vattenytan när du startar och surfar. För Wing Foiling – gör konturprofilen på FreeWing AIR att den känns kompakt i din händerna så, det är lätt att snurra runt och du kan enkelt gå vidare och lära dig nya rörelser.
   För Long Distance Wing Foiling – FreeWing AIR är mycket lätt att ta ur kraften och tillsammans med selens fästpunkter läggs mindre tryck på dina armar och du kan surfa längre.   M
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK