Eleveight RS V6 Kite (Freeride)
26
Eleveight RS V6 Kite (Freeride) i gruppen Kite / Kitedrakar / Uppblåsbara kites hos Surfspot Sweden AB (ERS2305021M)
Eleveight RS V6 Kite (Freeride)
Eleveight RS V6 Kite (Freeride)
Eleveight RS V6 Kite (Freeride)

Eleveight RS V6 Kite (Freeride)

Mer information
Artnr: ERS2305021M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • V6 versionen av Eleveight RS. Nytt för V6 är att man nu har bridle utan pulleys, ger mer direkt känsla i styrning, ny design på vingspetsarna för snabbare sväng, något mindre ar med större projekterad yta som ger mjukare kraft, minskad spetsdiameter på LE för att minska risk för att bridle fångas upp av vingspets.  10% lättare bladdermaterial, tillverkas i tyskland. Toppkvalite med extremt få reklamationer. Byggd i teijin som ger grym vikt/hållbarhetsratio. Extremt brett vindregister, vi har kört 7, 12 och 17 samtidigt, det går då den har bra bottendrag och samtidigt går trimma ner effektivt om det blåser upp. Enkel relaunch och bra på kryss. Riktigt superalrounder som är bra på i stort sätt allt. Enda svagheten är unhooked så skall du köra mycket unhooked så kolla in FS istället.

   OBS. Bom är inte inkluderad. Vi har rekommenderat bommar som som passar med denna kite nedan under tillbehör. Köper du kite i med storlekn 4-12 kvm rekommenderar vi en bom i storlek S (42-50 cm). Om mellan 9-17 kvm rekommenderar vi en bomlängd på L (47-55 cm).

   Färgen på kiten varierar, har du färgönskemål så maila oss på info@surfspot.se.
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även