Sko Ascan Titan 7mm

Extremt varm 7 mm Neoprensko med stabil sula (tjockare än thermo). Belagd med titan och limmade sömmar för bästa värme. En favorit som flera i personalen använder, speciellt vi som har dåliga bottnar i strandkanten.

Specialpris: 419,00 kr

Ordinarie pris 449,00 kr

Tillgänglighet: Levtid 2-5 dagar (i lager)

* Obligatoriska fält

Specialpris: 419,00 kr

Ordinarie pris 449,00 kr

Beskrivning

Detaljer

 

Mer information

Tillverkare Ascan

Recensioner

Kundrecensioner 7 item(s)

Favorit
Jag har haft denna sko sen 2010 och supernöjd, när de börjat lukta allt för konstigt i höstas köpte jag samma sko igen, om möjligt ännu tätare och varmare i den nya versionen. Supernöjd. Jag har oftast 43 till 44 i skor och 43 /44 sitter bra på mig.
Betyg
Recension av Martin Hansson / (Skrevs den 2017-11-20)
Kanon
Är inne på säsong 3 året runt med samma skor. Börjar bli lite hål här och var men sulan är hel. Supervarma, bekväma, bra passform. Använder aldrig översta remmen, drar dräkten utanpå istället. Får till följd att vatten kan spruta in underifrån när det går undan, men det är ändå skönare att ha det så tycker jag.
Betyg
Recension av Johan Regnell / (Skrevs den 2016-10-07)
Varm men kvalitén!?
Hyffsat varma men som någon skrivit tidigare går det hål i neoprenet på insidan/sömmen vid stortån, i mitt fall endast efter 10-15 tillfälle, första skorna jag haft som inte gått sönder i sulorna först!
Betyg
Recension av Per / (Skrevs den 2016-04-07)
Rena sommarvärmen mitt i vinter!
Körde med dessa skor (plus yllesockor i) ca tre timmar den 2 januari och frös inte det minsta! Gjorde massor med vurpor i kulingbyarna och kunde i lugn och ro vattenstarta utan att stressa för att komma upp på brädan. Min badtermometer visade två grader i vattnet och en i luften. Jag hade kunnat på hela dagen om musklerna orkat. Grymt nöjd!!
Betyg
Recension av Christian / (Skrevs den 2015-01-04)
Varm, skön och tålig
Väldigt bra sko, ur alla synpunkter. Förutom att den är varm och skön - och sitter tight och i princip inte släpper in vatten eftersom den har remmar både över foten och runt ankeln - så är den hållbar. Det sistnämnda beror inte minst på att den är gummiklädd över hela nedre delen, vilket t ex innebär att det inte går hål där fram vid tårna, vilket har hänt med alla mina tidigare våtskor. Speciellt viktigt för mig som har stortånaglar som är lätt uppåtböjda. Trots gummit så är de lätta att få in i och ur stropparna. Den enda lilla nackdelen med skorna är att de är "tröga" att dra på foten när de är blöta. Men när de är torra glider de på hur lätt som helst. Faktiskt har jag försett mig med två par av denna sko - så har jag alltid en torr med mig som reserv om jag vill ta av skorna under dagen - men ändå enkelt kunna ge mig ut igen senare under dagen utan att behöva "slita". Slutligen måste jag erkänna en sak: jag använder skorna året om! Dvs alltid varmt och skönt utan att vara obekvämt, alltid bra skydd mot hårda stenbottnar - och jag behöver aldrig bekymra mig för stroppinställning!
Betyg
Recension av Electric / (Skrevs den 2014-08-28)
Varm och helt ok sko
Är helt klart en sko du inte fryser i. Dock gick mina skor sönder i gummifogen vit stortå-leden. Gummit skär alltså sönder neoproenet när du står med böjd tå i vissa manövers. Skon höll i ca sex-sju- månader vilket i mitt fall blev 60-70 timmar.
Rekommenderas ändå pga av att skon är skapligt smidig trots sin tjocklek och härligt varm.
Betyg
Recension av mikeemikee / (Skrevs den 2012-10-10)
Varm, mjuk och go
Bytte från annan vintersko 5 mm. Vilken skillnad!
Den här skon är varm och skön, håller tätt, har remmar med rätt konstruktion och är smidig att ta av och på.
Betyg
Recension av Stefan / (Skrevs den 2010-06-02)

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?