Severne Cyclops Carbon 36cm RDM
Severne Cyclops Carbon 36cm RDM i gruppen Vindsurfing / Riggdelar / Mastförlängare hos Surfspot Sweden AB (4000000001526)
Severne Cyclops Carbon 36cm RDM
Severne Cyclops Carbon 36cm RDM
Severne Cyclops Carbon 36cm RDM
Severne Cyclops Carbon 36cm RDM

Severne Cyclops Carbon 36cm RDM

3099 SEK
Mer information
Artnr: 4000000001526
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Ny förlängare på marknaden som går snabbt och enkelt att rigga med. PIN-koppling. Kolfiber.

   Förlängaren CYCLOPS har en enkel remskiva för snabb loop’n go -riggning. För bara för slingan av rep genom rullen på seglet och haka den över den enkla remskivan på förlängningen. Ett enkelt drag tillämpar full downhaul-spänning på sekunder. Alla repen och remskivorna hålls i perfekt inriktning för att eliminera en hel del av friktionen och kompenserar för eventuella förluster av hävstång från mindre remskivor. Ett inbyggt handtag förnekar behovet av alla verktyg och grejer i downhaulfickan på seglet. Formuline-rep används för att ytterligare minska friktionen och minimera slitaget på repet. Snabbare, enklare riggning.

   /  SINGLE  LOOP-GO  SYSTEM

   /  EFFEKTIVT PULLEY SYSTEM

   /  NYTT ROSTFRITT RULLSYSTEM
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  1 omdömen
  Petter J 2021-05-06

  Bättre än såhär blir det inte! Smidigaste mastförlängaren jag någonsin ägt (har jobbat mig igenom ett antal...). Loop and go systemet gör riggningen snabb och smidig, att förlängaren är ruskigt lätt gör inte saken sämre. Visst den kostar en del, men lägger man pengar på lätta master, lätta segel, lätta brädor mm är en lätt, smidig mastförlängare en bra investering!

  Visa fler