Hyra Våtdräkt (1 vecka)
Hyra Våtdräkt (1 vecka) i gruppen Våtdräktsprodukter / Våtdräkter eller torrdräkter för uthyrning hos Surfspot Sweden AB (hyravatdrakt)
Hyra Våtdräkt (1 vecka)

Hyra Våtdräkt (1 vecka)

350 SEK
Mer information
Artnr: hyravatdrakt
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Vi har begränast utbud av våtdräkter för uthyrning och endast till för de som hyr annan utrustning som Vindsurf, SUP, Vågsurf, Kite eller Ving. Uthyrningsdräkter hänger inte i butik så vi behöver veta några dagar innan om de skall hyras från butiken. Skriv om herr, dam eller barn samt storlek i anmärkningsfältet som finns i kassan vid utcheckning.

   Villkor för hyra av utrustning:

   - Hyrestagaren skall vårda utrustning under hyrestiden och utrustning ska återlämnas i oförändrat skick, frånsett normalt slitage.  
   - Hyrestagaren skall innan uthyrningen besiktiga och notera eventuella skador och få de noterade på leveranssedeln med underskrift av Surfpot. Vid återlämnande av utrustningen besiktigas utrustningen och avvikelser skall ersättas av hyrestagaren.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även