Wingfoilpaket Freewing/Starboard medel/tung (över 65kg)
Wingfoilpaket Freewing/Starboard fast bräda premium paket i gruppen Foil / Wing foil / Foilpaket Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (wpsf6)
Wingfoilpaket Freewing/Starboard fast bräda premium paket

Wingfoilpaket Freewing/Starboard fast bräda premium paket

32999 SEK
46129 SEK
Mer information
Artnr: wpsf6
Antal:

Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
 • Grymt paket för dig som inte vill kompromissa med prestanda och kvalite.

  Bräda med extra bra glid från Starboard så den kan användas både som Wingfoil och Supfoil. Den foilar tidigare än de flesta andra brädor då den har så bra glid och enkelt får upp fart när man pumpar, seglar elle paddlar upp den i foil. En extra styrka är att den kryssar bra även i ickefoilande läge, perfekt om man behöver ta sig hem seglandes om vinden droppar.

  Foilen är en av de bästa vi kört för dig som är ny eller lite tyngre och erfaren. Både lättfoilad, superstabil och relativt snabb. Starboards plattform möjliggör att du kan köpa lösa delar i alla nivåer, samma foilar som man vinner de största tävlingarna med.

  Vingen är Freewing nya och styva Air V3. Superlätt, enkel pumpa och grym kvalite. Den har mjuka handtag men det går köpa till hårda om man vill.

  Det ingår allt man behöver för att segla, leash till både bräda och vinge. Det ingår dock inte pump till vingen men det ingår en adapter till suppump så har du antingen en suppump eller kitepump kan du använda den. Annars köpa till pumpen vi ger som förslag nedan. Det ingår ej stroppar till brädan, det behövs inte för vanliga foil men är du på den nivån att du vill hoppa så rekommenderar vi att du köper till stroppar.

 • Leverans och frakt
 • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

  Klicka här för att läsa mer om frakter.

omdömen

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

Se fler varor

Andra köpte även