Starboard paket Foil X Wing Wood med Starboard Foil Wave 1300
55
Starboard paket Foil X Wing Wood med Starboard Foil Wave 1300 i gruppen Foil / Wing foil / Foilpaket Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (starfoilxwave)
Starboard paket Foil X Wing Wood med Starboard Foil Wave 1300

Starboard paket Foil X Wing Wood med Starboard Foil Wave 1300

37598 SEK / 16997 SEK
Mer information
Artnr: starfoilxwave

Antal:

Lägg i kundvagnen
  • Produktinformation
  • Perfekta "två i ett" brädan för wingfoil och vindsurffoil. Kompakta shapen gör den enkel att pumpa och ger maximal kontroll. Tjocka rails ger bra stabilitet och hjälper dig studsta tillbaka till airborn om du råkar tappa foilningen. Vi rekommenderar en stor och manövrerbar foil typ Starboard Supercruiser till dessa brädor. Wingversionen är anpassad för att både fungera bra med foilvinge och vindsurfsegel. Foilen skall sitta längre fram när man kör vinge och stropparna skall sitta längre fram, det finns fäste för båda alternativen på denna bräda. Brädan är utvecklad och testad för att att fungera perfekt med båda alternativen. Vi kör själva denna både som vindsurffoilbräda och wingfoilbräda och är imponerade.

    Wave 1300 cm2 är en mycket lättkörd foil som fungerar både med topplate för wingfoil eller kitefoil och med deep tutttle för vindsurffoil. Kolfiber i frontvinge och tailvinge. Aluminium mast som är mycket styv.

    Bra storlek som är lättkörd och kul. 
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

    Klicka här för att läsa mer om frakter.

omdömen

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

Se fler varor

Andra köpte även