Reptile Bora Wing
Reptile Bora Wing (europatillverkad) i gruppen Foil / Wing foil / Vingar för Wingfoil / Vingar Rea hos Surfspot Sweden AB (repbora)
Reptile Bora Wing (europatillverkad)
Reptile Bora Wing (europatillverkad)
Reptile Bora Wing (europatillverkad)
Reptile Bora Wing (europatillverkad)

Reptile Bora Wing (europatillverkad)

8499 SEK
Mer information
Artnr: repbora
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Europatillverkad Winge från Reptile. Toppkvalite och hög prestanda. OBS vingen förekommer i två färger. Svart/grön och grå/grön. Bilden visar svart/grön men det kan även vara grå/grön vi har i lager.

   BORA WING

   Boras designteam har satsat sitt fulla fokus på utvecklingen av denna vinge. Oändliga timmars testning, justering och brytning av prototyper har lett till en av de mest avancerade och uppdaterade designerna på marknaden. Det primära målet för designteamet var prestanda, balans och kontroll. Det är viktigt att ha denna balans för att göra inlärningen lätt såväl som för manövrarna och även för att vingen ska vara stabil när man skakar medvind på dyningen. Kraft är ingenting utan kontroll, och profilens unika form gör att du kan koppla in kraften omedelbart men också släppa den till 100 %.

   Tack vare sin V-formade framkant är Bora-vingen extremt stabil, snabb och balanserad. Den stora volymen framkant ger perfekt vingstyvhet och även gott om kraft; vilket betyder att du inte behöver stora storlekar för att flyga.

   Vi har designat olika storlekar med olika LE-diametrar, mindre på små storlekar och större på de stora. Vårt FoU-team har varit ute och åkt från 7 till över 40 knop med total kontroll hela tiden. Den låga delen är imponerande, men den höga delen och kontrollen av Bora Wing är också otrolig.

   Det centrala krafthandtaget på framkanten och de 2 långa fjäderbenshandtagen har placerats för att täcka många alternativ, vilket ger maximal kontroll och komfort under körning. Det strömlinjeformade De-Power-handtaget på framsidan av Leading Edge gör vingen helt avstängd för total kontroll när man kör medvind i carvande eller när man bär vingen. Denna vinge drar nytta av vår bästa konstruktion, för närvarande den starkaste på marknaden med dubbel tjocklek framkantssegment och förstärkta sömmar. Våra vingar är byggda i vår segelfabrik i Europa.

   Hela kitet inkluderar:

   • Wing
   • Handvrist Leash
   • Wing Ryggsäck

   FUNKTIONER:

   • Leading Edge Handtag, för att depower eller kontrollera vingen med en hand samtidigt som du leker och kör på vågor.
   • Stor diameter på Leading Edge för att bibehålla strukturen.
   • Breda spetsar för att bibehålla kraften, men i avancerat läge vilket begränsar slitagemotståndet.
   • Ett leashfäste.
   • PVC-förstärkningar 1680D på spetsarna PVC fönsterpaneler
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även