Ozone APEX V2 Kite Foil Board
Ozone APEX V2 Kite Foil Board i gruppen Foil / Foil Kitesurf / Foilbrädor Kitesurf hos Surfspot Sweden AB (KBAPV2M)
Ozone APEX V2 Kite Foil Board

Ozone APEX V2 Kite Foil Board

Mer information
Artnr: KBAPV2M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Apex V2 är en superdynamisk hydrofoilbräda med all styvhet, respons och kompakt utformning som behövs för dagens mest progressiva kitefoilers. Den fungerar också som en bräda för både dockstartspumpning och dragfoil-äventyr, vilket ger större användningsområde. Den ökade tjockleken och volymen i V2-modellen har också möjliggjort att mycket extra styvhet har lagts till, vilket är en väsentlig del av en modern foilbrädas prestanda. Konturen har uppdaterats och nosrockern har också ökats för att förbättra egenskaperna vid nedslag i vattnet.

   Endast bräda - Hydrofoil och fotstroppar säljs separat.

   Funktioner: Freeride kite hydrofoilbräda Även idealisk för dockstart och dragfoil Styv och mycket responsiv känsla Lättviktig, låg volym Extremt stark konstruktion Varför välja Ozone Apex V2? Ökad tjocklek och volym har lagt till styvhet för mer allroundprestanda. Uppdaterad kontur och ökad nosrockering lägger till extra förlåtelse vid nedslag. En ny specialtillverkad kolfiberfolieskena har ersatt däcksbrickssystemet, vilket nu är mycket jämnt under foten. Ny däckplatta med grepp och svanskick och bågbump levererar mer kontroll.

   En ny specialtillverkad helkolfiberfolieskena har ersatt däcksbrickssystemet. Denna styva och säkra anslutning tillåter en generös utbud av mastpositioner, vilket säkerställer att du hittar den perfekta balanspunkten för din stil. Den inbyggda styvheten och styrkan ger en direkt anslutning och kontroll av hydrofoilen under foten.

   Den ökade nosrockern och den relativt stora ytan framåt inspirerar till en känsla av förlåtelse vid kitefoiling. Tillsammans gör dessa för enkla starter och övergångar. Trots att tjockleken och volymen har ökats förblir Apex V2 mycket lätt och betraktas fortfarande som en 'låg volym' bräda. Därför kan den enkelt placeras på sin sida för enkel strapless vattenstart.

   Apex V2 har en stor EVA-däckplatta med bågbumpar fram och bak och en bred svanskick, vilket ger bekvämt grepp och intuitiv referens till fotplacering. Den kan åkas strapless eller med fotstroppar med förstärkta M6-infästningar som erbjuder olika monteringsalternativ. Infästningarna i Apex V2 tillåter en V-fotställning med tre stroppar, två centrerade stroppar (vilket också föredras av foilande bakom båt) eller det finns också möjlighet att köra framstroppen rakt över brädan.

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK