Simvåtdräkter

Här hittar du våtdräkter som passar för dig som exempelvis ska simma Vansbrosimningen, delta på någon swimruntävling som Ö till Ö, eller om du ska genomföra ett triathlonlopp. Handlar du hos oss på SurfSpot har du förutom GOD HJÄLP med att svara på funderingar du kan ha vid köp av simvåtdräkt eller tillbehör även:

  1. PRISGARANTI genom att alltid sänka priset under det pris som en svensk affär har på samma vara. 
  2. 14 DAGARS ÖPPETKÖP så du kan prova hemma i lugn och ro. Det finns även storleksguide under respektive dräkt som stämmer mycket bra. 
  3. FRI FRAKT OCH FRI RETURFRAKT om storleken på våtdräkten inte skulle känns rätt och du vill byta.*

Med kanske Sveriges största utbud av simvåtdräkter så förstår vi att det kan vara svårt att välja vilken simvåtdräkt som kan passa ditt ändåmål. Det finns många olika varumärken och typer av våtdräkt för att använda vid simning. Med stort utbud från varumärken Zone 3, Orca och Head kan det vara svårt att veta vilken simvåtdräkt du ska välja? Vill du veta mer om hur man väljer rätt våtdräkt tveka inte kontaka oss på info@surfspot.se. Du kan även möjligen få hjälp genom att denna guide för dig att välja simvåtdräkt. Om du är fokuserad på Swimrun så kolla in vår guide för swimrundräkt istället.

SurfSpot säljer även många olika tillbehör för simning och triathlon vilket du finner under kategorin tillbehör för simning och triathlon.

*Gäller köp över 1000:- och frakt inom Sverige.