Whitespot SUP 12 6 x 30 (uppblåsbar)
Whitespot SUP 12 6 x 30 (demoex) i gruppen SUP / SUP brädor / Begagnat SUP hos Surfspot Sweden AB (WS126demo)
Whitespot SUP 12 6 x 30 (demoex)
Whitespot SUP 12 6 x 30 (demoex)

Whitespot SUP 12 6 x 30 (demoex)

3700 SEK
7499 SEK
Mer information
Artnr: WS126demo
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Demoex, uppackad men i toppskick.


   Mycket hållbar och bra allround modell tillverkad med fusion teknologi som ger mycket hög kvalite i alla fogar. Denna sup väger bara ca 9 kg. Vi tycker den passar bäst för dig som är nybörjare under 115 kg eller mer avancerade under 130 kg. Måtten är 12 fot och 6 tum lång och 30 tum bred och 6" tjock och volymen 350 liter vilket ger god bärighet. Denna storlek har touring fokus med mycket bra glid och kursstabilitet. Det ingår uppblåsbar bräda, fena, väska, högtryckpump och reparationskitt. Även Paddel och leash.


   Specifikation:


   Längd 12’6”

   Bredd 30”

   Tjocklek 6”

   Vikt 9 kg

   Volym 350 litres

   Högtrycksventil.

   Handtag på rätt ställe som gör en enkel bära.

   1st D-ring under nosen så du kan bogsera.

   1st D-ring i aktern för att fästa leash.

   4 st D-ring på fördäck för att lasta matsäck, packning.  

   50 PSI drop stitch material,

   Fusion Teknologi.

   Rekommenderas för max 15 PSI


   Lite info om Whitespot och hur de tillverkas.

   Alla uppblåsbara supar görs i kina eller sydkorea. Där finns olika kvalite på fabriker. De bästa fabrikerna som har hög nivå, med svets för fogar, fusion teknologi (värme och tryck), De använder ej barnarbete och de uppfyller alla internationella miljökrav där visa PVC, Lim, kemikalier mm ej får användas. Alla arbetare bär skydd och produktionen och kvalitetskontrollen är proffsig nog att få tillverka till marknadsledare som Red Paddle och Starboard.

   Budget supar görs i billigaste möjliga fabrikerna i kina, där är teknologin på låg nivå, hundratals personer (oftast utan skyddsmask), skär ut och limmar ihop hela suppen manuellt. Man limmas med miljöfarliga lim och man tar billigast möjliga PVC som är sämre hållbarhet, mer stretch och sämre för miljön. Limmerna skiftar i kvalite, först kan det vara 100 supar som håller ihop bra, sen kan det komma 100 som är klart sämre. Dessa fabriker och märken har vi valt bort, dessa billiga och enkla supat säljs tyvärr i jätte volymer på lågprisvaruhus och vissa webbutiker

   Whitespot tillverkas av en av de fina fabrikerna med hårda miljökrav och bra kvalitetstänk. De flesta modeller de gör kostar ca 8000-12000 till kund. Whitespot är den lägst specade modellen de har i sin tillverkning, de kan ej göra enklare i denna fabriken. Så den är inte lika styv som 10.000:- modeller men den är mycket högre kvalite och mycket bättre för miljö och arbetare än de 2500-3500:- supar som numera förekommer i varenda varuhus.

   Suparna är Specade till max 15 PSI och har 2 lager i railen och 1 på däck + deckpad, det går säker pumpa mer men denna fabrik vill inte lova mycket och leverera lite utan hellre tvärtom och det tycker vi är bra. Det är stor skillnad mellan olika supar som klarar 15 PSI, har de mjuk PVC och enklare drop stitch eller hårdare PVS och bättre drop stitch han en 15 PSI sup bli allt från superbra även för 130 kg stående paddlare till nästan oppadlingbar  för stående paddling  över 70 kg.

   Vi har sålt supar från denna fabrik i 5 år nu och har extremt få reklamationer på själva supen, bara nån pump som krånglat. På vissa märken vi testat har vi haft 20-30% reklamations grad och som en konsekvens tagit bort dem ur sortimentet så det är rätt unikt att de hållér såhär bra.

   Vi kör själva Whitespot mycket, denna sommar har vi varit ute på flera långturer med just whitespot,  85kg paddlare plus och packning på 20 kg. Fungerar perfekt.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.