SUP Red Paddle 11 Compact paket inkl paddel i gruppen SUP / SUP-brädor / Red Paddle SUP hos Surfspot Sweden AB (SU3302001121PK)
SUP Red Paddle 11 Compact paket inkl paddel

SUP Red Paddle 11 Compact paket inkl paddel

17998 kr

Red Paddle är en av marknadsledarna på uppblåsbara SUP och orsaken är väldig styv, hållbar och lätt konstruktion tack vare MSL teknologin. Den är unik för Red paddle och gör brädan 2 kilo lättare och även styvare än normal limning. De kan pumpas upp till 20 psi vilket tillsammans med MSL teknologin ger överlägsen styvhet i klass med icke uppblåsingsbara brädor. Compact 11 går att vika ihop och packa extra kompakt, väskan blir ungefär hälften så stor som en normal SUPväska. 4-delad paddel och leash ingår så helt körklart.

Mer information
Artnr: SU3302001121PK
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Red paddle lämnar 5 års garanti om du registrerar den online.
   https://redpaddleco.com/red-paddle-co-warranty-guidelines/

   Förutom brädan innehåller paketet följande:

   1 x Titan Pump 
   1 x Väldesignad Transportväska 
   1 x Mobiltelefonväska
   1 x Reparations kit
   1 x Leash
   1x Paddel 

   Red paddle ride 11 väger endast 8,4 kg. Alla kan bygga brädor som väger superlätt men då blir prestanda och hållbarhet lidande. Red lyckas bygga en bräda med denna låg vikt som samtidigt klarar över 20 PSI utan att tappa former och ha magnifik hållbarhet.

   MATERIAL: PVC-plast LÄNGD: 335 cm BREDD:  81 cm TJOCKLEK: 12 cm VOLYM: ca 269 liter  

   1. Robust Gummiduk så ger styrka, hårdhet och hjälper till att bibehålla formen

   2. EVA däck

   3. Special membranet "Air Block" som hindrar läckage -behåller trycket

   4. 10 trådar per tum håller ihop den interna strukturen

    

   TEC AIR

   Tec Air är inte en produkt utan en process. Red Paddle har kollat på hur de tillverkar brådor och genom att fokusera på nyckelområderna i produktionsprocessen har man lyckats tillverka de bästa uppblåsbara brädorna på marknaden. Alla Red Paddles CO brädor är bygda enligt TEcAir processen för att garantera bästa möjliga kvalitet.

   Allt börjar med materialet

   Till Red Paddles Brädor används enbart den bästa drop-stich materialet. Drop-Stich är namnet på materialet inuti en uppblåsbar bräda ( enkelt uttryckt är det strängar av tråd som går mellan skrov och däck inuti brädan) Red Paddles brädor är bygda med en speciell Hög dencitets Drop-Stich material där det är 10 rrådar mellan däck och skrov per kvadrattum ( detta ser du om du tittar på en Red Paddle bräda, det finns en massa små gropar på däcket, varje grop är en tråd som går till skrovet). De använder alltså inte en linjär Drop-Stich material, för detta är ett massproducerat material med sämre kvalitet, dvs, det tål inte sama höga tryck. 

   Sanningen om skarven

   Alla Red Paddle brädor är faktiskt 2 brädor i 1. Först så bygger de en komplett bräda och sen så laminerar man på ytterligare ett lager vilket skapar en nästintill bombsäkert skal. SEn så fäster de fenor och EVA däcket på de yttre lagret.

   Skarven mellan däck och skrov är en uppblåsbar brädas svagaste punkt. Det är där som alla lager möts och vart trycket är som högst. 

   Red Paddles brädor har 4 lager sammansatta vid skarven vilket gör dem till de starkaste brädorna på marknaden. De flesta andra brädorna har nämligen bara 1 lager i skarven. De 4 lagrena av material i skarven tar nästa uteslutande bort risken för punktering eller material kolapps. Du skulle tex kunna ta bort de uttre lagert vid skarven och brädan skulle fortfarande fungera som den ska.

   Unik Rocker

   Red Paddle bygger in rocker i sina brädor genom att laminera sina brädor under en Proggresiv Tryck Laminerings Process. De lägger ut brädan först på en specialdesignad form. När de yttre lagret lamineras på brädan går det en rulle med högt tryck över brädan vilket skapar en förbstämd rocker. Brädan lämnas sedan att härda och den progresiva rockern skapas. Alla andra uppblåsbara grädor skapar sin rocker genom att däcket är mindre än skrovet och tvingar därigenom fram en rocker, detta är inget som är possetivt när det kommer till glid kontroll och känsla.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Red Paddle Compact Bag (begagnad)
  Bag för Red paddle compact sup, kan även anvädas som ryggsäck eller skyddande ...
  297 kr
  Köp!
  Info
  SUP Red Paddle 10 6 ride MSL (Uthyrning)
  Hyr en SUP! bräda, väska, pump och paddel ingår.
  550 kr
  Köp!
  Info
  9
  SUP Red Paddle 10 6 ride SE (paddel och leash ingår ej)
  10'6 är den poppuläraste storleken och passar verkligen för all typ av paddling, en...
  10247 kr (11249 kr)
  Köp!
  Info
  Red Paddle FCS connect touring fin
  Passar exempelvis Red Paddle 2017 Touring och Sport modeller.
  698 kr
  Köp!
  Info

  Andra köpte även

  Ozone Chrono V4 Kite only with bag
  Fjärde generationen av legendariska Chrono.  Kombinerar egenskaper från R1 (racekit...
  fr. 25199 kr
  Fenskruv M6
  Rostfri fenskruv M6 gänga.
  fr. 19 kr
  6
  Sko Ascan Fly 5mm
  5 mm Neoprensko med limmade sömmar.
  Förstärkt vid vrist och tå.

  En av de ...
  319 kr (339 kr)
  6
  Våtdräkt Ascan Wave 5/4/3 mm
  Prisvärd basdräkt i dubbelneopren med mycket hög hållbarhet. Tillverkad a...
  1499 kr (1599 kr)