SUP Red Paddle 11 3 Sport (utgående)
SUP Red Paddle 11 3 Sport (utgående) i gruppen SUP / SUP brädor hos Surfspot Sweden AB (SU3307011321)
SUP Red Paddle 11 3 Sport (utgående)

SUP Red Paddle 11 3 Sport (utgående)

8297 SEK
13499 SEK
Mer information
Artnr: SU3307011321
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Sport 11 3 är för dig som vill ha en snabb bräda för touring eller träningspass och samtidigt smidig och lätt pumpad. Jämför du 11 och 11'3 så passar 11'3 lite bättre för dig som är över 90 kg eller ofta kör med packning eller passagerare. Väldigt lätt konstruktion tack vare MSL teknologin. Den är unik för Red paddle och gör brädan 2 kilo lättare och även styvare än normal limning. Detta och kvaliteten på Red Paddle gör dem marknadsledare på uppblåsbara SUP. De kan pumpas upp till 20 psi vilket tillsammans med MSL teknologin ger överlägsen styvhet i klass med icke uppblåsningsbara brädor. Sport är dessutom utrustad med RSS systemet, en sorts lattor i railen som ger ännu styvare bräda och bättre riktningsstabilitet och release (glid).

   Red paddle lämnar 5 års garanti om du registrerar den online.

   https://redpaddleco.com/red-paddle-co-warranty-guidelines/

   Förutom brädan innehåller paketet följande:

   1 x Titan Pump 

   1 x Väldesignad Transportväska 

   1 x Mobiltelefonväska

   1 x Reparations kit

   Red paddle sport 11'3 väger endast 10 kg. Alla kan bygga brädor som väger superlätt men då blir prestanda och hållbarhet lidande. Red lyckas bygga en bräda med denna låg vikt som samtidigt klarar över 20 PSI utan att tappa formen och ha magnifik hållbarhet.

   MATERIAL: PVC-plast LÄNGD: 343 cm BREDD:  81 cm TJOCKLEK: 12 cm VOLYM: ca 260 liter

   1. Robust Gummiduk så ger styrka, hårdhet och hjälper till att bibehålla formen
   2. EVA däck
   3. Special membranet "Air Block" som hindrar läckage -behåller trycket
   4. 10 trådar per tum håller ihop den interna strukturen

    

   TEC AIR

   Tec Air är inte en produkt utan en process. Red Paddle har kollat på hur de tillverkar brädor och genom att fokusera på nyckelområdena i produktionsprocessen har man lyckats tillverka de bästa uppblåsbara brädorna på marknaden. Alla Red Paddles CO brädor är byggda enligt TEchAir processen för att garantera bästa möjliga kvalitet.

   Allt börjar med materialet

   Till Red Paddles Brädor används enbart den bästa drop-stitch materialet. Drop-Stitch är namnet på materialet inuti en uppblåsbar bräda ( enkelt uttryckt är det strängar av tråd som går mellan skrov och däck inuti brädan) Red Paddles brädor är byggda med en speciell Hög densitets Drop-Stitch material där det är 10 trådar mellan däck och skrov per kvadrattum ( detta ser du om du tittar på en Red Paddle bräda, det finns en massa små gropar på däcket, varje grop är en tråd som går till skrovet). De använder alltså inte en linjär Drop-Stich material, för detta är ett massproducerat material med sämre kvalitet, dvs, det tål inte samma höga tryck. 

   Sanningen om skarven

   Alla Red Paddle brädor är faktiskt 2 brädor i 1. Först så bygger de en komplett bräda och sen så laminerar man på ytterligare ett lager vilket skapar en nästintill bombsäkert skal. SEn så fäster de fenor och EVA däcket på de yttre lagret.

   Skarven mellan däck och skrov är en uppblåsbar brädas svagaste punkt. Det är där som alla lager möts och vart trycket är som högst. 

   Red Paddles brädor har 4 lager sammansatta vid skarven vilket gör dem till de starkaste brädorna på marknaden. De flesta andra brädorna har nämligen bara 1 lager i skarven. De 4 lagrena av material i skarven tar nästa uteslutande bort risken för punktering eller material kollaps. Du skulle tex kunna ta bort de yttre lagret vid skarven och brädan skulle fortfarande fungera som den ska.

   Unik Rocker

   Red Paddle bygger in rocker i sina brädor genom att eliminera sina brädor under en Progressiv Tryck Laminerings Process. De lägger ut brädan först på en specialdesignad form. När de yttre lagret lamineras på brädan går det en rulle med högt tryck över brädan vilket skapar en förbestämd rocker. Brädan lämnas sedan att härda och den progressiva rocken skapas. Alla andra uppblåsbara brädor skapar sin rocker genom att däcket är mindre än skrovet och tvingar därigenom fram en rocker, detta är inget som är positivt när det kommer till glid kontroll och känsla.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.