Starboard FreeWing Air V2 Teal and Pink
Starboard FreeWing Air V2 Teal and Pink i gruppen Vinter / Vinge för segling på is/snö / Vingar hos Surfspot Sweden AB (703021010101V)
Starboard FreeWing Air V2 Teal and Pink

Starboard FreeWing Air V2 Teal and Pink

10498 SEK
Mer information
Artnr: 703021010101V
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Premiumvinge tillverkad i samarbete mellan Starboard och Airush. Desigad för maximal styvhet på leading edge och minsta möjliga skothandstryck. Stort fönster för säkrare segling. Invikta vingtippar med kevlarförstärkning för bättre kontroll i hårdare vind och enklare starter. Smart leash ingår som du kan ta på och av med en hand.

   FreeWing AIR V2 är nu stabilare och styvare, och erbjuder mer reaktivitet, acceleration och hastighet.
   FreeWing AIR är designad för att vara lättkörd för nybörjare, utan att ge avkall på prestanda för dig som är mer avancerad i din åkning.

   Den djupa smala och främre fönsterpositionen är designad för att du tydligt ska se vart du är på väg och nu med de nya akterrutorna på de större storlekarna säkerställer du din säkerhet samtidigt som du har en fantastisk tid på vattnet.

   Mittstaget är extra brett där det möter framkantsstaget, vilket gör den anslutningen styv för mer kraft och stabilitet.
   Ja, du kan nu åka snabbare med mer kontroll. För Wing Surfing – vingspetsarna är vinklade inåt, så att vingen undviker att vidröra vattenytan när du startar och surfar. För Wing Foiling – gör konturprofilen på FreeWing AIR att den känns kompakt i din händerna så, det är lätt att snurra runt och du kan enkelt gå vidare och lära dig nya rörelser.
   För Long Distance Wing Foiling – FreeWing AIR är mycket lätt att ta ur kraften och tillsammans med selens fästpunkter läggs mindre tryck på dina armar och du kan surfa längre.

   Med storleksintervallet från 2m – 8m kan du njuta av wing vilken dag som helst under alla förhållanden från 7 knop till 50+ knop.

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Andra köpte även

  Ion Carry Belt
  169 SEK
  Köp!
  Info
  Cressi Neoprenlim
  Lim för våtdräkt och våtdräktstillbehör. Bästa neoprenlimmet vi...
  129 SEK
  Köp!
  Info