Starboard Alu/Carbon GT-R Plus Windsurfing Foil
Starboard Alu/Carbon GT-R Plus Windsurfing Foil i gruppen Vindsurfing / Hydrofoil vindsurf hos Surfspot Sweden AB (FOIL-SET-GTRPLUS-ALUMINIU)
Starboard Alu/Carbon GT-R Plus Windsurfing Foil

Starboard Alu/Carbon GT-R Plus Windsurfing Foil

10997 SEK
13999 SEK
Mer information
Artnr: FOIL-SET-GTRPLUS-ALUMINIU
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Version av poppulära GT-R men med plusfuselaget som innebär att den har en annan geometri som kan ge mer kraft/lyft och har ställbar bakvinge. I övrigt har denna version med 85cm alumast och 95cm plus fuselag. Vingarna i kolfiber.

   Starboards supersmarta modultänk som gör att man kan modifiera eller uppgradera sin foil enkelt, exempelvis byta ut masten mot en kolfibermast senare om man vill maximer prestanda och minimera vikt. Varje foil består av mast, fuselag, frontwing, tailwing. Du kan variera alla dessa delar för att få antingen lättvindsegenskaper, hårdvindsegenskaper, egenskaper för tyngre seglare, högre vågor mm. Passar i alla deep tuttlebox brädor. OBS en foil ger mer gkrafter än vanlig fena så helst skall man köra brädor med förstärkta boxar även om vi vet flera som kört men vilken deeptuttlebräda som helst och det funkat.

   Mast: Alu 85cm
   Fuselage: Aluminium 95cm Plus
   Frontvinge: Carbon 800cm2
   Bakvinge: Carbon 330cm2

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  1 omdömen
  Christoffer Sandberg 2021-03-23

  I oktober 2019 tog jag mitt första stapplande försök att folia. Det gjorde jag med Starboard GT-R (inte plus versionen dock). Jag tycker Starboard verkligen har lyckats här med en bra instegsprodukt för oss som vill ha det bästa av alla världar. Både bra lyft och bra fart. Jag upplever inga som helst problem att flyga i väldigt lätta vindar med denna set-up, och har kört i över 10m/s med GT-R'n. För mig har den varit det perfekta insteget i foil-världen. Det jag saknat på min är att kunna ställa vinkel på stabilisatorn, men det kan man med plus-versionen, så det är toppen! För vad denna är är den värd 5 av 5! OBS! När jag började foila så hade jag en bräda utan starboards foil-box, vilket gör att man måste såga bort en bit av foilmastens topp för att den ska bottna bra i foilboxen, kändes lite konstigt men det fanns utmarkerat vart man skulle såga.

  Visa fler