24
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color i gruppen SUP / SUP tillbehör / Neopren och kläder för SUP hos Surfspot Sweden AB (starsupsuitd3c)
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color
Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color

Starboard All Star Sup Suit Dam 3-color

Mer information
Artnr: starsupsuitd3c
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • All Star är en av de absolut bästa SUP och paddeltorrdräkten på marknaden tycker vi. Den är superlätt, strechig och den andas bättre än alla andra torrdräkter vi testat för sporter där man rör sig mycket och behöver ventilation. OBS halslåset på denna typ av dräkt är neopren för maximal komfort. Så inte till för att hålla helt tätt vid långvaritg dykning med huvud under vattnet.

   Dräkten
   Byggd för att anpassa sig till olika klimat på ett bra sätt. Panellayout som ökar rörelse och flexibiliter. Dräkten har ett antal revolutionerande funktioner som gör paddling i kallt väder ännu enklare och roligare än tidigare. All Star SUP Suit eliminerar behovet av våtdräkter och skrymmande kläder och är utformad för att göra rörelser på vattnet så enkla och naturliga som möjligt. I kombination med underställ och fleece håller du dig varm och torr utan att kompromissa med prestandan. 

   Ultr-Flex Material
   Tillverkat av det mest flexibla laminerade membranet med 3 lager så att dräkten kan flexa där det behövs. Detta i kombination med flexpaneler gör All Star SUP Suit till en av de mest bekväma och användarvänliga torrdräkter för paddling på marknaden.

   Anatomisk panellayout
   En särskilt utformad panellayout i rygg ökar flexibiliteten och minskar spänningen under armarna under paddeling vilket möjliggör en fulla paddelrörelser.Clima-Core All Star SUP Suit är designad med den kalla årstiden i åtanke.Dräkten är tillverkad av det ventilerande och vattentäta Clima-Core-materialet som förändras och anpassar sig utifrån de förhållanden man paddlar i. Regleringen av detta material hjälper till att hålla kroppen vid nära perfekt temperatur för ökad paddelprestanda.

   SUP-specifik neoprenhals
   Har utvecklats för att hålla vattnet ute och ge en bekvämare paddlingsupplevelse. OBS denan typ av neoprenlås är inte lika tätt som latex men ger mycket bättre komfort, så dräkten är inte till för att dyka med huvet under vattnet, gör man det får man in lite vatten.100% Vattentät Dragkedja placerad några centimeter lägre än normalt för att undvika nötning på halsen medan du paddlar. Neoprenhalspanelen är också strategiskt utsträckt för att ge en effektivare tätning.

   Full Latex Seals
   Dräkten har Latexförseglingar på handlederna och fotledsmanschetter, vilket gör den till en av de mest bekväma torrdräkterna på marknaden.Latextätningarna är justerbara, så att du kan trimma dem för att passa dina personliga krav. Latextätningarna förhindrar att vatten kommer in i dräkten när du faller i vattnet.

   Slim fitting
   Dräkten är utformad för att vara så smal som möjligt för att underlätta rörligheten.Våra justerbara remmar gör att du kan skräddarsy dräkten medan du bär den. Remmarna kan lossas när du har tjockare underställoch dras åt när du bär mindre, vilket garanterar den perfekta passformen.

   Reflexer
   De reflekterande delarna på armar och ben ökar säkerheten och synligheten under tidig morgon- och kvällssession ute på vattnet.Fix Repair Kit Clima-Core-materialet är ett extremt slitstarkt material och kommer inte att revora sig i första taget. Men om du punkterar torrdräkten har Starboard skickat med ett enklare reparationskitt som, inte kräver mer än ett strykjärn och 5 minuter av din tid.
   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  14
  Starboard Enduro Tiki Tech Blue / 29mm 3 PCS Adj Hybrid S35 -21
  Starboards storsäljare. Mycket lätt och extremt hållbar paddel, en riktigt favorit ...
  2497 kr (2898 kr)
  Starboard Carbon GTR Evolution C300
  Snabbaste foilen från Starbaord för halvindssegling med en frontwinge på 650 cm2. N...
  26799 kr
  Köp!
  Info
  Starboard clipperbox daggerboard SUPER 570
  Centerbord som passar flera modeller av Starboard. SUPER = extra bred.
  499 kr
  Köp!
  Info

  Andra köpte även

  NRS Maxim Gloves
  Vill du ha maximalt grepp utan kramp skall du spana in dessa. Kanonvante både för vindsu...
  719 kr
  M2 Neoprenlim
  Neoprenlim som är perfekt för att laga våtdräkter. Det är ett svart lim s...
  99 kr
  Köp!
  Info
  Surfvax SexWax x1-Yellow
  Mr Zogs sex wax är ett av mer välrenommerade vaxerna för surfbrädor. mer info ...
  35 kr
  Köp!
  Info