Ozone Wasp V3
Ozone Wasp V3 i gruppen Foil / Wing foil / Vingar för Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (WAV32-4M)
Ozone Wasp V3
Ozone Wasp V3
Ozone Wasp V3
Ozone Wasp V3

Ozone Wasp V3

13899 SEK
Mer information
Artnr: WAV32-4M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Ozone Wasp V3 är en kitevinge som passar perfekt både på vatten, land och snö. Använd den med din Skateboard, Mountain Board, Skidor, Snowboard, SUP, Vindsurf eller Wingfoilbräda. Enkelt, snabbt och en hel del kul!

   Wasp V3 är en prestandavinge som utmärker sig i alla förhållanden och alla discipliner. Den är lätt, enkel att använda och har tydlig och enkel kontroll. V3 versionen har förbättringar i power och depower (mer kraft och mindre kraft). Ännu smarare fönster, midjeleash ingår, ny design och nytt material i canopy och ett uppdaterat storleksintervall.

   Wasp V3 har en ny trippel rip-stop-duk. Ny avancerad beläggning för att öka styrkan, styvheten och hållbarheten samtidigt som den förbättrar återkopplingen för en mer direkt känsla av vingen.

   Ozone har fokus på att vingen skall vara lätt att flyga och hantera. Den har minimalt med flex vilket hjälper också till att utveckla kraft vid svag vind och erbjuder en solid och kontrollerad känsla.

   Formen har modifierats och vingspetsformen har förfinats för att minska risken för att fastna i vattnet eller marken. Skydd har integrerats för användade på snö eller land, även om det är bäst att hålla vingen från marken hela tiden! Fönster på vardera sidan ger säkerhet för dig och andra runt omkring.

   Handtagspositionerna har optimerats och designen har uppdaterats till en rund ergonomisk form för ökad komfort och kontroll. Det strömlinjeformade De-Power Handle på framsidan av Leading Edge avlastar vingen helt för total kontroll när du surfar en våg eller bär vingen.

   Ozone Wasp V3 är lämplig för att köra alla typer av brädor på vattnet som har tillräckligt med volym för att bära din vikt. Vid starka vindförhållanden är det möjligt att åka med foilbrädor med volym under åkarens vikt. På land eller snö krävs minimal vind för att utnyttja den naturliga vindenergin för att njuta av en annan känsla för framdrivning.

   För att göra packning enkel är WASP V3 utrustad med en Fast Flow-uppblåsnings-/tömningsventil på både framkant och strutt.

   Flera handtag på framkanten och strutten vilket ger maximal kontroll och komfort under körning. Det strömlinjeformade De-Powerhandtaget på framsidan av Leading Edge tar bort kraften ur vingen maximalt för total kontroll vid surf i vågor eller när vingen bärs.

   För V3 Ozone har uppdaterat väskan och lagt till en andra justerbar axelrem plus dubbelskikts skumvaddering för att bära även en bräda och foil.

   Wasp V3 levereras som standard med ett midjeband som är för fäst vid leashen. Den uppdaterade midjeremmen innehåller nu en extra kardborrestängning som löper över spännet för att ta bort stress från spännet när det är belastat.

   4.3m är idealisk för de flesta förhållanden, 5m och 6m speciellt utformats för lätta vindar och / eller tyngre åkare över 90 kg i 5-10 m/s vind. Stor Leading Edge skapar stabilitet och minskar flex, det hjälper också till att utveckla kraft vid låga hastigheter för att få dig att röra dig tidigare. Styvheten hos Leading Edge och Strut gör den mycket effektiv i lätta vindar för att pumpa vingen för att generera hastighet.

   Foilsegling i 5-10 knop med en stor framvinge är det perfekta sättet att träna på att kryssa medan man lär sig slag och jippar, en stadig bris och lugna vattenförhållanden ger en snabb inlärningskurva.

   5m är tillräckligt stor för de flesta som letar efter en stor winge. Det är lätt att hantera och har bra low-end. Om du är mindre än 90 kg och letar efter en rolig lättvindsvinge är 5 m en bra storlek.

   5,7 m är mer vinge att hantera, på grund av dess dimensioner är vingspetsarna närmare ytan och kommer att kräva extra uppmärksamhet för att inte fastna i vatten eller marken. Den har fantastiska low-end för att gå igång i den lättaste brisen, men om du är 90 kg eller mer och främst seglar i 8m/s + vindar kan 5 m vara det bättre alternativet.

   Egenskaper:

   • Teijin TechnoForce D2 & Teijin Dacron
   • Dubbelsydda vikta sömmar
   • Förstärkt bakkant
   • Unik bladderkonstruktion
   • Påkostad ryggsäck
   • De-power handtag
   • Flera förstärkningar
   • Aerodynamiska scuff pads med låg profil
   • Hög volym uppblåsning / tömningsventil
   • Powerhandtag
   • Midjeband

   Storlek: 2,4m, 3,0m, 3,6m, 4,3m, 5,0m och 5,7m.

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även