30
Orca Swimrun Core 2019 (Herr) i gruppen Våtdräktsprodukter / Simvåtdräkt och Swimrun / Simvåtdräkter hos Surfspot Sweden AB (orcaswincoren)
Orca Swimrun Core

Orca Swimrun Core 2019 (Herr)

Orca Swimrun Core är Orcas andra swimrun dräkt. Orca Core har alla egenskaper en swimrundräkt behöver; värme i vattnet, dragkedja fram, och följsamhet när du springer. Dräkten har lika bra rörlighet och smidighet som dräkter i högre klassen, men Orca core har dock mindre flytkraft än de flesta dyrare modellerna. 

Mer information
Artnr: orcaswincoren
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • storleksguide orca

   Orca Swimrun Core är riktad till motionären som vill träna och tävla i swimrun på ett behagligt, effektivt och snabbt sätt med en dräkt som är lätt och följsam. I simmomentet ger dräkten bra flytkraft och rörlighet. Med endast en dragkedja framtill begränsas vattenintaget, vilket innebär en smidig och behaglig känsla i vattnet. Den grönfärgade designen och den lilla visselpipan, som är fäst på dragkedjan, gör att du både syns och kan höras ute på sjön. En stor nyhet för denna swimrun-dräkt är de löstagbara arm-sleevesen som medföljer varje våtdräkt. Dessa arm-sleeves gör att du enkelt kan anpassa din dräkt efter dagens vatten- och lufttemperatur. Under löpmomentet är dräkten smidig och följsam. Du kan med fördel dra ner den lättåtkomliga dragkedjan på bröstet och ”cabba ner”. Fickan på benet tillåter dig att smidigt förvara energi eller annat under träning och tävling. Panelen med kvalitetsneoprenet Yamamoto #39 cell ger bra prestanda och hållbarhet. Du kan fokusera helt på ditt race, då dräkten tål de tuffa tag som en swimrun innebär. Den prisvärda dräkten med den smarta designen kommer sommaren vara det självklara valet för varje swimrun-motionär.

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Orca Goggles Killa Vision Blue
  Simglasögon från Orca som är perfekt för öppetvattensimning
  197 kr
  Köp!
  Info
  Orca Killa Speed Mirror simglasögon
  Orcas speedmodell av simglasögon. Lins och straps utformade för att ge minimalt motst&ar...
  197 kr
  Köp!
  Info
  31
  Orca Race Belt för triathlon
  Basprodukt för triathlonutövare. Orcas version är gjord i extra hållbart material och flexigt mate...
  137 kr (199 kr)
  Köp!
  Info
  54
  Orca Swimrun Core Top (Dam)
  Denna våtdräktsöverdel är inte bara bra för Swimrun, funkar även per...
  697 kr (1499 kr)

  Andra köpte även

  Fenbox us-cup 8 tum
  Fenbox us-cup 8 tum
  189 kr
  Köp!
  Info
  7
  Sko Ascan Titan 7mm
  419 kr (449 kr)