Oceanus QR EEL Retractable Kiteboard Leash
Oceanus QR EEL Retractable Kiteboard Leash i gruppen Foil / Wing foil / Tillbehör Wingfoil / Leash och Hängselelinor Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (QRELL)
Oceanus QR EEL Retractable Kiteboard Leash

Oceanus QR EEL Retractable Kiteboard Leash

899 SEK
Mer information
Artnr: QRELL
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Vill man använda en leash till sin bräda är detta bästa alternativet

   OBS detta är QR versionen, då ingär även en Quick release koppling mellan reel och selen för extra säkerhet och enklare montering. 

   Oceanus Eel Reel Leash har ett lätt plasthölje som innehåller en fjäder av rostfritt stål och en spole av väv med en karbinhake av rostfritt stål. Traditionella leashar passar dåligt för kitebrädor,  när du trillar kan brädan skära fast i vattnet och när den kommer upp över ytan igen blir det en gummisnoddseffekt som kastar brädan mot dig med risk för skador. EEL är designad för att undvika detta, linan är hela 10 fot lång med tillräckligt med vridmoment från fjädersystemet för att kontrollera/eliminera slack. Därmed minskar risken avsevärt att brädan kommer tillbaka mot kitearen som en slingshot. Bandet förblir inrullat i höljet och ur vägen. Du slipper även släpande leash i vattnet som kan fastna runt kite, bräda, tår och fötter.  Ingår även fäste för bräda och repförlängning.

   Se video nedan.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Andra köpte även