Oceanus EEL Retractable Kiteboard Leash
Oceanus EEL Retractable Kiteboard Leash i gruppen Foil / Wing foil / Tillbehör Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (ELL)
Oceanus EEL Retractable Kiteboard Leash
Oceanus EEL Retractable Kiteboard Leash
Oceanus EEL Retractable Kiteboard Leash

Oceanus EEL Retractable Kiteboard Leash

699SEK
Mer information
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Vill man använda en leash till sin bräda är detta bästa alternativet.

   Oceanus Eel Reel Leash har ett lätt plasthölje som innehåller en fjäder av rostfritt stål och en spole av väv med en karbinhake av rostfritt stål. Traditionella leashar passar dåligt för kitebrädor,  när du trillar kan brädan skära fast i vattnet och när den komemr upp över ytan igen blir det en gummisniddseffekt som kasrar brädan mot dig med risk för skador. Eel är designad för att undvika detta, linan är hela 10 fot lång med tillräckligt med vridmoment från fjädersystemet för att kontrollera/eliminera slack. Därmed minskar risken avsevärt att brädan kommer tillbaka mot kitearen som en slingshot. Bandet förblir inrullat i höljet och ur vägen. Du slipper även släpande leash i vattnet som kan fastna runt kite, bräda, tår och fötter.  Ingår även fäste för bräda och repförlängning.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  1 omdömen
  Pablo 2022-03-23

  Har kört denna 1 år till wing foil. Klockren, man har alltid brädan på lagom avstånd när man är i vattnet (inte för nära och inte för långt bort). Inget trassel med leashen som trasslar in sig i foilen heller. Wing foil varianten av EEL Leash fanns inte förr, därför valde jag standard varianten.

  Visa fler

  Andra köpte även

  D-ring vit 1st
  39SEK
  Köp!
  Info
  22
  Aquasure FD
  Lim för Kitebladders, ventiler, duk, SUP eller annat som används i vatten. Blir otroligt...
  109SEK (139SEK)
  Köp!
  Info