Ascan 5.skin 5/4/3mm
Ascan 5.skin 5/4/3mm i gruppen Våtdräktsprodukter / Våtdräkter / Våtdräkt herr / Våtdräkter vår/höst/vinter hos Surfspot Sweden AB (Ascan5skin)
Ascan 5.skin 5/4/3mm
Ascan 5.skin 5/4/3mm

Ascan 5.skin 5/4/3mm

2599 SEK
Mer information
Artnr: Ascan5skin
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Denna våtdräkt ersätter storsäljare Ascan Polar, som har varit vår mest sålda dräkt sen vi startade Surfspot 2007. Tillverkad i varm superstretch neopren som gör den otroligt smidig. 

   Ascan 5.skin är är konstruerad i Flex Neopren som reflekterar tillbaka värmen till kroppen. 100% täta limmade sömmar. Samtliga sömmar är blindsydda och kraftigt förstärkta. Den har även vattenspärr med en flärp man drar över huvudet som ger ett extra lager neopren under dragkedjan och i halsen. Egenskaperna ovan gör att dräkten fungerar för året runt bruk, vi använder denna så länge det är isfritt. Dock rekommenderas ett underställ om man vill gå ut de kallaste dagarna.

   TopFlex neopren är extemt mjuk och flexibel, det gör att du har maximal smidighet. Dvs, du får inte den ihoptryckta instängda känslan som många dräkter ger.

   Surfspot har jobbat med Ascan sedan vi startades 2007. Ascan är känd för sina prisvärda dräkter till högkvalité.

   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.