SUP Red Paddle 9 8 ride MSL 2020 (uppblåsbar)

Ride 9'8  passar perfekt som allroundmodell för dig under 70 kg eller som vågmodell för sig som är upp till 95kg. Väldigt lätt konstruktion tack vare MSL teknologin. Den är unik för Red paddle och gör brädan 2 kilo lättare och även styvare än normal limning. Detta och kvaliten på Red Paddle gör dem marknadsledare på uppblåsbara SUP. De kan pumpas upp till 20 psi vilket tillsammans med MSL teknologin ger överlägsen styvhet i klass med icke uppblåsingsbara brädor. Oavsätt om du vill ta med brädan till Kanarieöarna och surfa eller glida fram längs den lilla ån hemma är Red Air 9'8" Ride ett bra val. En bräda som passar bra till alla typer av vatten. Komplett med praktisk förvaringsväska, marknadens bästa pump (titan pumpen) och ett reparationskit. Dessutom utrustad med RSS systemet som ger styvare kanter, bättre release (glid) och bättre egenskaper för framförallt vågsurf. OBS: 5 års garanti ges vid online-registrering av din SUP-bräda.

11 249,00 kr

Tillgänglighet: Levtid 5-10 dagar

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Detaljer

Precis som förra året sitter det ett fäste på brädan som är kompatibelt med RAM MOUNTS produkter, marknadsledare på tillbehör.  Där kan du fästa allt från GPS, kamera, fiskespöhållare eller dryckeshållare. 

Förutom brädan innehåller paketet följande:

1 x Titan Pump 
1 x Väldesignad Transportväska 
1 x Mobiltelefonväska
1 x RSS lattor
1 x Reparations kit  

Red paddle 9'8 väger endast 8,6kg. Alla kan bygga brädor som väger superlätt men då blir prestanda och hållbarhet lidande. Red lyckas bygga en bräda med denna låg vikt som samtidigt klarar över 20 PSI utan att tappa former och ha magnifik hållbarhet.

MATERIAL: PVC-plast LÄNGD: 295 cm BREDD:  79 cm TJOCKLEK: 10 cm VOLYM: ca 193 liter 

1. Robust Gummiduk så ger styrka, hårdhet och hjälper till att bibehålla formen

2. EVA däck

3. Special membranet "Air Block" som hindrar läckage -behåller trycket

4. 10 trådar per tum håller ihop den interna strukturen

 

Info från Red

9'8" Ride är den minsta brädan i Ride familjen. Detta är en en bräda som designats för Allround bruk för den lättare paddlaren. 

9'8" Ride passar bäst till dig under 70 kg, men detta betyder inte att även tyngre paddlare kan ha roligt på den, Detta är faktiskt en riktigt bra surfbräda för de lite tyngre paddlarna som tycker att 8'10" whip blir förliten.

Med en bredd av 787 mm och en tjocklek av 100 mm blir denna bräda både stabil och lättmanuvrerad. Tack vare Red Paddles pattenterade RSS system får man en styv bräda trots dess tjocklek.  Brädan är även utristad mer gummilinor för att fästa packning på under turens gång. 

 

RSS

Genom att titta på hur och var en uppblåsbar bräda flexar har Red Paddle tagit fram och pattenterad systemet RSS (Rocker Stiffening System). De fungerar genom att man för in 2 plastskenor i avsedda kanaler på brädan. Plastskenorna motverkar därefter flexen på brädan och skapar en styvare bräda. Precis som träskenor i en hårdbräda gör. Dessa plastskenor är sen enkla att ta ur och detta medför att brädan är enkel att rulla ihop och packa ned i dess väska.

Mer information

Tillverkare Red Paddle