Severne Freek 2020 (Freestyle)

Superlätt men endå stabilt med brett register för att vara freestylesegel. Nytt för 2020 är att seglet är ännu lättare att poppa samt skillnaden mellan tryck och neutralt är tydligare. Fantastisk segel både för freestyle, hopp och skutt.

6 498,00 kr

Tillgänglighet: Kontakta oss för levtid

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Detaljer

 

Mer information

Tillverkare Severne
Segeltyp Wave

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Helt fantastiskt segel, lätt, stabilt, kraftfullt och smidigt!
Första gången jag testade seglet var jag helt lyrisk. Jag har aldrig tidigare kört ett så lätt och stabilt segel som SV Freek. Surfet blir helt enkelt mycket roligare med ett grymt segel.

Seglet har bra bottendrag vilket ger bra pop till olika moves. Är lätt att pumpa igång i lättare vind, samtidigt som det håller sig stabilt och ger självförtroende att gå för större "moves" i hårdare vind, helt enkelt grymt vindregister. Seglet känns väldigt lätt i handen och stabiliteten gör det lätt att ducka. Jag har riggat det enligt instruktionerna i seglet och släppt en till två centimeter på nedhalet för att få det lite tightare i toppen, och haft rätt rejält med uthal, vilket underlättar alla freestyle manövrar men framförallt när man ska ducka seglet.

Jag har kört seglet i allt från superplatt freestylesegling till 1,5 meters onshore bump n jump, och det är en ren fröjd att hålla dessa segel i handen!
Betyg
Recension av Petter / (Skrevs den 2019-04-10)