Orca S7 simvåtdräkt 2019 (Dam), endast XS kvar

Orca S-serien är av världens mest sålda sim- och triathlondräkter, en instegsmodell som har mycket hög nivå med flytstöd i lår och andra strategiska ställen som hjälper dig till bättre position i vattnet. Fungerar i temperaturer 10-25 grader. Vid temparaturer under 18 kan man kompletera med förstärkningsplagg. Vi har Fri fraktFri Retur på våtdräkter över 1000  

Specialpris: 1 597,00 kr

Ordinarie pris 1 995,00 kr

Tillgänglighet: Kontakta oss för levtid

* Obligatoriska fält

Specialpris: 1 597,00 kr

Ordinarie pris 1 995,00 kr

Beskrivning

Detaljer

STORLEKSGUIDE

Orca S7 storleksguide dam

 

BESKRIVNING

S7 är ett alternativ till 3.8 för dig som är i utvecklingsstadiet av simtekniken. Då har man behov av extra flytkraft för att få rätt simposition, Samtidigt väldigt flexibelt neopren för bästa rörlighet. Det perfekta verktyget för att försäkra dig om att dräkten inte gör dig långsammare än din förmåga.

SCS

SCS-beläggning på neoprenet, detta hittar man normalt på high-end modeller, minskar friktionen och hjälper till att öka hastigheten. Denna mikrocellulära struktur är vattenavstötande och skapar mindre friktion.

MINIMALT SKAV

Extra mjukt material i nackområdet reducerar friktionen och sannolikheten för skav. Materialet är mjukt vid beröring och bättre för kontakt med huden.

SIMSTÖD

S7 korrigerar din positionering och ger maximal bärighet i vattnet. De 5 mm tjocka panelerna som används i höfterna och benen hjälper till att hålla underkroppen vid ytan hela tiden. Den 3 mm tjocka panelen, som ligger på bröstet, förhindrar att kroppen stiger upp på grund av felaktig andning.

FLEXIBILITET

De 2 mm Yamamoto-panelerna, med 39-cells SCS-foder på underarmarna, axlarna och armarna, kombinerat med ett flexibela paneler håller rörligheten och förbättrar flexibiliteten.

PÅ OCH AVTAGNING

Yamamotos Hydrolite 39-cellspaneler som är placerade i underbenen gör på och avtagning snabbare. Att ta av våtdräkten är nu lättare än någonsin.

 

Mer information

Tillverkare Orca

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Orca Heat seeker underställ för våtdräkt

Orca Heat seeker underställ för våtdräkt

Specialpris: 587,00 kr

Ordinarie pris 649,00 kr

Orca hydro Bootie våtdräkts socka

Orca hydro Bootie våtdräkts socka

497,00 kr