Öppet köp med fri retur våtdräkter

2016-12-26 00:14

Prova din våtdräkt hemma!

Vi har

  • Öppet köp
  • Fri frakt
  • Fri retur

Vid köp av våtdräkt/torrdräkt över 1000:- . Fri frakt och fri retur gäller Sverige.

Vi har några av marknadens flexigaste och bästa dräkter!

Supervarm

Exempelvis nya Majestic från Mystic för dig som vill har superlätt vikt, superstretch, toppkvalite och extremt tät dräkt och tillverkas numera i Onsmooth som är världens kanske bästa våtdräktsfabrik. Motsvarande dräkt för tjejer är nya Mystic Diva. Från Xcel har vi megavarma Infiniti med celliant som är helt omöjlig att frysa i.

Varm

Vår mest sålda dräkt heter Mystic star, perfekt balans mellan hög stretc, bra täthet (limmande och blindsydda sömmar), bra tålighet och bra pris. För din som vil ha maximal värme till lägsta pris har vi Ascan 5.skin. Polar har enkelneopren vilket gör den ovanlig varm ovan ytan när det blåser (ingen avdunstning) men lite känsligare i ytan än hållbara Mystic Star. 

Torr 

För dig som vill eller har upptäckt alla fördelar med torrdräkt så har vi Mystic Force som sitter mycket skönt och andas bra. För dig som vill ha en extra tålig och varm torrdräkt har vi Mystic Vulcanic i neopren me inbyggd huva.

Storleksguiderna stämmer bra men är du osäker så kan du maila oss på info@surfspot.se så hjälper vi gärna till. Du har även Fri frakt och Fri retur för att göra det enklare för dig hitta rätt.

Alla dräkter över 1000:- har Fri frakt och Fri retur. Här hittar du samtliga våtdräkter och torrdräkter.

 

 

 

Publicerad i Nyheter Våtdräkt- och torrdräktstips av

Mattias Gunnarsson