MauiSails skriver avtal med Surfspot

2009-11-06 23:07

 

MauiSails blir segelleverantör åt SurfSpot

MauiSails chefsdesigner Barry Spanier är en legend inom vindsurfing och har designat Världscup vinnande segel åt Neil Pryde och sedan som designchef på Gaastra  i 5 år innan han tog över MauiSails 2004.

MauiSail har 100% kvalite och prestanda i fokus. Man ändrar mindre på seglen än många andra segeltillverkare varje säsong men de justeringar som görs är noga utprovade och har inneburitatt man har segel som inte bara är beryktade för maximal hållfastighet utan som även genererat mängder med titlar senaste åren inom både freestyle (exempelvis europeiska mästare män 2009), våg (Josh Angulo världsmästare män 2009), formula (världsmästare kvinnor 2009).

Kolbommarna är vida kända för sin marknadsledande design och styvhet. Frontstycket fäster exempelvis klart bättre vid bommen jämfört med andra kolbommar. Många seglare byter ut sitt fronstycke ¨på den bom de har från sin sponsor till ett Maui Sails frontstycke.

Vill du prova en MauiSails så hör av dig till oss så kan vi säkert planera in det på en demodag. Vi kommer självklart ha ett antal demosegel för test. 

Du kan läsa mer om MauiSails under http://www.mauisails.com/


 

Publicerad i Nyheter av

Mattias Gunnarsson