Mystic Majestic Waist Harness Black/Mint 2020, med eller utan krok

Nya Majestic är en något mjukare version av succen  Majestic X , denna gång med glasfiberplatta istället för kolfiber. Måste upplevas. Riktig hard shell som gör att du inte trycks ihop och får svårt att andas när du får belastning. Ej att förväxla med vissa andra selar som kallas hardshell men inte är det, prova tryck ihop sidorna, selen skall hålla emot så den inte kan trycka in dina sidor. Kraften fördelas ut perfekt vid segling på hela ryggen ända ut på sidorna. Samtidigt har den flex i vrid så man upplever att rörligheten är finfin. Majestic säljs utan krok så kan du välja till den typ av krok du vill ha.

3 189,00 kr

Tillgänglighet: Levtid 5-10 dagar

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Detaljer

Size Guide

 

Du kan köpa till följande krokar

 

1) Stealthbar. Bästa kroken för dig med höga krav, extremt lätt och hållbar. Finns i kiteversion och vindsurfversion. Men man kan vindsurfa med kitekroken om man vill.

2) Clickerbar. Bästa kroken för vanliga åkare. Kiterverion men man kan vindsurfa med den om man vill.

3) SURF. Bästa kroken för dig som ofta kör med kiten långt ut på sidan av kroppen, exemeplvis vågor, snowkite på skidor mm. Finns i både stealthversion och clickerbarversion.

4) Bananabar. Robust och bra krok, lite svårare koppla ur än Clickerbar. Finns i kiteversion och vindsurfversion. Men man kan vindsurfa med kitekroken om man vill.

 

Mer information

Tillverkare Mystic