Dakine mono hängselelinor

Dakine mono hängselelina 22", 24", 26", 28" eller 30". Perfekt för bättre manöveregenskaper. Kan installeras utan att ta bort bakstycket på bommen. Säljes i par.


28" är röda. Se bild.

Specialpris: 187,00 kr

Ordinarie pris 279,00 kr

Tillgänglighet: Levtid 2-5 dagar (i lager)

* Obligatoriska fält

Specialpris: 187,00 kr

Ordinarie pris 279,00 kr

Beskrivning

Detaljer

Fasta hängselelinor från dakine. 2st per förpackning.

Mer information

Tillverkare Dakine

Recensioner

Kundrecensioner 4 item(s)

Allt annat känns bökigt...
Om man, som jag, alltid ändå har tamparnas fästpunkt näst intill ihop så ser jag ingen anledning att ha något annat. Mycket enklare att justera ad hoc på vattnet när det bara är en punkt som skall flyttas. Kommer inte använda något annat.
Betyg
Recension av Anders / (Skrevs den 2014-08-04)
Sitter där dem ska
Jag har testat dem här en halv säsong och jag är positivt överraskad. Den enda nackdelen är att dem nyper åt så pass bra att det nöter rätt bra på bomgreppet.
Betyg
Recension av Magnus / (Skrevs den 2014-07-23)
superlinor
Inne på tredje säsongen med dessa linor och använder inga andra. Lätta att montera och flytta. Mindre slitage då kroken inte kanar runt i linorna. Styva och sitter där dom ska.
Betyg
Recension av Peter / (Skrevs den 2013-10-15)
Positiv överaskning
Jag provade dessa på kul ock måste säga att dom fungerar över förväntan. Fördelen är ett: trimning på vattnet är mkt enklare, att flytta linorna en cm framåt eller bakåt tom under planing underlättas när det bara är en fästpunkt. Sen är deet ju en enorm fördel att slippa ta av bakstycket när man sätter på dom, att inte alla linor fungerar så är en gåta. Dessutom blev det en riktigt lös och skön känsla i riggen. Att dom dessutom är billiga och snygga är ju inte heller fel. Säger bara: köp å prova.
Betyg
Recension av Hans / (Skrevs den 2012-05-22)